Telefoon: +31 (6) 55801701

Tactical Training in fighting

Kurodaiya Tactical fighting ( het vechtsysteem van Kurodaiya),is vooral bedoeld als aanvulling op standaard Kickboksen, Boksen, semi contact, full contact,MMA en grappling.

Het Kurodaiya systeem is sinds 1990 ontwikkeld en getest door toegewijde professionals met uiteenlopende disciplines in de wereld van vechtsport, zelfverdediging, politie en strijdkrachten (military close combat). Door toepassing van nieuwe wetenschappelijke inzichten in het biomechanische proces is Kurodaiya de nieuwste fase in de evolutie van vechtsport en zelfverdediging.

De technieken zijn specifiek ontworpen om snel en simpel aan te leren. Kurodaiya kent geen vaste (drill) patronen.

Vooral wedstrijdvechters, zowel amateur als professional, kunnen hun kwaliteiten en resultaten hiermee drastisch verbeteren.

 

Op dit moment zoeken wij nog meer ervaren amateurs of professionele wedstrijdvechters die zich willen bekwamen in het Kurodaiya systeem, het willen toepassen en erkennen in de ring.

 

Binnen deze tactische stijl maken we geen gebruik  van traditionele blocks, maar leren we  elke stoot of trap optimaal te verdedigen. Dit voorkomt niet alleen eigen blessures en pijn, maar creëert ook betere en snellere counter mogelijkheden. De verdediging is alleen effectiever, door een andere houding aan te nemen.

Minimale krachtinspanning met maximale effectiviteit

Dubbele verdediging en aanval

Interruptie en balansverstoring

Bliksemsnelle acties en counters, en zonder benodigde bijzondere lenigheid

Optimale stand, ligging, en vuistzetting

Betere verdediging tegen hoeken, ellebogen, knieën

Betere verdediging tegen low kicks

Betere verdediging tegen high kicks

Optimale aanvals / impact hoek

De Kurodaiya Tactical fighting systeem is GEEN combinatie van andere al bekende stijlen of systemenen de technieken zijn origineel en gepatenteerd. Het systeem en de technieken kunnen gebruikt worden als tactische aanvulling op je eigen vechtsport. Het kan zijn dat van een afstand de technieken gelijkenis vertonen met bestaande vechtsport of vechtkunststijlen, maar dit is niet het geval. Kurodaiya is een volledig systeem met unieke onderliggende principes en door professionals geteste strategieën, tactieken, en technieken.

Kom voor een uitgebreide uitleg of een proefles naar onze hoofdlocatie.

Ervaren is geloven!

 

Deze post is ook beschikbaar in: Engels